onsdag 4 juni 2008

Dålig uppdatering?

Jaja... jag vet - det är dålig uppdatering! Björnpappan tycker jag är usel på att uppdatera.. och det kan väl ligga någonting i det. Men grejen är att jag tycker det är roligt att lägga in bilder tillsammans med texten och att ta bilder är vi (Björnpappan också) inte heller så bra på att göra. Det har förmodligen att göra med att både Björnpappan och jag har lust att slänga vår kamera i soporna. Bilderna blir antingen suddiga eller för ljusa och dessutom har den blivit så långsam så när väl avtryckaren reagerar är motivet borta för länge sen. Tur då att Björnfarmor och Björnmorfar producerar fler bilder med bättre kvalitét!

Här kommer en blandad kompott av bilder tagna av Björnfarmor. Oscar och Agnes tillbringade helgen med dem och de verkar ha haft toppenmysigt, se själva!
Gårdsfest på Björnfarmors jobb. Både Oscar och Agnes fyndade fina saker på Loppisen där!

Oscar prövar lyckan i fiskdammen


Törstig!

Agnes blev tillfälligt bättre i knät av kortisonsprutorna. Tån är inte svullen alls längre. Tyvärr verkar effekten av kortisonet (i alla fall i knät) försvinna nu, för hon har ont på mornarna igen. På dagis har hon vid några tillfällen suttit i vagnen när jag hämtat henne, just för att hon har ont. Nästa vecka ska vi ta fler blodprover, och det är dags att kontakta Reumatologen igen för vidare utredning.

Nu är Björnmamman trött och måste gå i idé, i alla fall tills imorgon.

Björnkram!

1 kommentar:

Sandra R sa...

Kul att se bilder på era härliga barn! Jag tycker som du att bilder är ett "måste" när jag bloggar. Trist att kortisonet inte verkar som det ska längre. SuperAgnes!
Jag hoppas att det är bra med dig A trots all ruljans runt er.
Kram, Sandra