torsdag 7 februari 2008

Första inlägget

Jaha, vad skriver man på en sån här blogg då? Det här första inlägget blir ett övningsinlägg. Får hoppas på att inläggen blir bättre med tiden.

I natt ramlade Oscar ur mamma och pappas säng. När vi tände lampan imorse såg vi att kudden var alldeles blodig . Och sen när mamma kom till dagis hade Oscar ramlat ner från en soffa och hade ett fint blåmärke mitt i pannan. Matchade bra med fläskläppen...

Agnes är en liten busunge och är alltid redo att hjälpa till i köket. Köksstolarna dras fram och tillbaka vid diskbänken för att övervaka precis allt mamma och pappa gör! Diska är det bästa som finns, blött blir det! Baka är också skojigt, särskilt när man får smaka på smeten..


Efter dagis kom grannarna Sebastian, hans lillebror Jonatan och deras mamma Camilla hit och fikade och lekte. En stund senare kom en annan granne, Felicia. Både Oscar och Agnes har just nu Felicia som sin idol. Här är en bild på Oscar och Felicia från förra helgen.




Det var nog allt för den här gången.
På återseende!

2 kommentarer:

Maria sa...

Hej! Va roligt att du börjat blogga! Hoppas allt är bra med er! Kram Maria

Åsa sa...

Hej hej!
Vad kul att du/ni skriver en blogg! Vi är fortfarande hostiga här hemma, men jag tror och hoppas att det är på bättringsvägen. He det bra! Vi hörs! Kram Åsa